Σελίδες

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Καθαρά Δευτέρα με τη Βασιλική Καρακώστα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος!

Βασιλική Καρακώστα με τραγούδια απ' όλη την Ελλάδα! 
Στην αρχή τη θαυμάζαμε από μακριά, στο κλείσιμο της συναυλίας τραγούδησε 
ανάμεσα στον κόσμο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!



Κούλουμα στο Πάρκο

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, 11.00-16.00


Φέτος την Καθαρά Δευτέρα ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα Κούλουμα με το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού, έθιμα από όλη την Ελλάδα και ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Οι επισκέπτες του Πάρκου θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν δυο έθιμα να ζωνταντεύουν μπροστά τους. Το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης & Διάδοσης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς "Οι Μωμόγεροι" σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας αναβιώνει το αποκριάτικο έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες της Νάουσας της Ημαθίας που χάνεται στα βάθη των αιώνων, ενώ η Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης "Βάκχαι" θα παρουσιάσει το έθιμο του Μπέη από τη Βόρειο Ελλάδα που εχει τις ρίζες του στην Τουρκοκρατία. Τα παραδοσιακά αυτά δρώμενα θα ακολουθήσουν μια αποκριάτική διαδρομή προς και από το Δημοτικό Πάρκο Καλλιθέας.


Βασιλική Καρακώστα

Την ημέρα που οι χαρταετοί υψώνονται στον ουρανό, η Βασιλική Καρακώστα μας περιμένει στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μαζί με μια ομάδα εξαίρετων μουσικών για να μας τραγουδήσει με την καρδιά της τραγούδια από όλη την Ελλάδα αναλλοίωτα στη μνήμη.

H Βασιλική Καρακώστα έχει καθιερώσει τα Vconcerts, συναυλίες Ελληνικής Κλασικής Δημοτικής Μουσικής. Την Καθαρά Δευτέρα μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από παραδοσιακούς στίχους, ρυθμούς και μελωδίες που ζωντανεύουν μέσα από την ξεχωριστή ερμηνεία της.


Δευτέρα 19/02, 11.00-16.00

Ελεύθερη είσοδος



 Και του χρόνου με υγεία, χαρά και αγαπημένους φίλους!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου