Σελίδες

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η παράσταση "Μια τρελή τρελή ΑΒ 2 με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα" ταξιδεύει στα σχολεία!


Η «Τρελή τρελή Αλφαβήτα», μια παράσταση με πολλή μουσική, τραγούδι, κέφι και χορό, που αγαπήθηκε από τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά, για τρίτη χρονιά, σε μια ανανεωμένη προσέγγιση που αξίζει να δείτε και... να ξαναδείτε!

Ο Άνθρωπος-Ορχήστρα (Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος) ξεκινάει μια τρελή μουσική περιπέτεια αναζητώντας τα χαμένα γράμματα της Αλφαβήτας με τη βοήθεια των τρελών και απίθανων Αλφαβητούληδων. Στο πλευρό του βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου, η γνωστή ηθοποιός Νεφέλη Παπαδερού (η Αγγέλα από την επιτυχημένη σειρά Daddy Cool) και ο τρελομαέστρος Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος. Ακούγονται επίσης οι φωνές του Μάρκου Κούμαρη των Locomondo, της Σαβίνας Γιαννάτου και του Διονύση Σαββόπουλου.

Το θεατρικό βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός), που έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας!

Η υπόθεση του έργου:

Στη θαυμαστή χώρα της Αλφαβήτας, ένας ήχος μυστηριώδης και διαπεραστικός έρχεται να ταράξει την αρμονική ζωή των 24 γραμμάτων, τα οποία διασκορπίζονται τρομαγμένα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Και τώρα, πώς θα ξανασυγκεντρωθούν όλα μαζί, ώστε να μπορούν και πάλι οι άνθρωποι να σχηματίζουν λέξεις, φράσεις και ιστορίες; Τη λύση θα κληθεί να δώσει ο Άνθρωπος-Ορχήστρα με την παρέα του: μια νεραϊδένια Αλφαβητούλα, μια Αλφαβητούλα γκαφατζού κι έναν θεότρελο μαέστρο! Αυτοί, μαζί με τους μικρούς θεατές της παράστασης, θα προσπαθήσουν μέσα από διαδρομές απρόβλεπτες και ξεκαρδιστικές, φασαριόζικες αλλά και μελωδικές, να ενώσουν ξανά τα γράμματα της Αλφαβήτας. Άραγε, θα τα καταφέρουν;

Μια εκπληκτική διαδραστική παράσταση που συνδυάζει ζωντανή μουσική (πιάνο, πλήκτρα, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, ακορντεόν, τρομπόνι, μπουζούκι, κρουστά), τραγούδι, χορό, θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο!

Ιδανικό για παιδιά από 3 μέχρι 8 ετών!

Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν διασκεδάζοντας στον μαγικό κόσμο της μουσικής και του θεάτρου!

Συντελεστές:

Πρωταγωνιστούν: Βανέσα Αδαμοπούλου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Νεφέλη Παπαδερού
Μαέστρος: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος 
Σκηνοθεσία – Μουσική: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Κείμενο: Ράνια Μπουμπουρή, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Νεφέλη Παπαδερού
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη
Κούκλες – Επιμέλεια σκηνικού χώρου και κοστουμιών: Αντωνία Φερεντίνου
Σχεδιασμός – Κατασκευή γυναικείων κοστουμιών: Μαρία Τάγκαλου
Εικόνες βίντεο: Χρύσα Σπυρίδωνος (από την εικονογράφηση του βιβλίου)
Video Art: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
Φωτογράφιση: Αντώνης Συμεωνάκης

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Πέννυ Λυκούδη Τηλ.: 698 596 2000 E-mail: arttings.ps@gmail.com

Περισσότερα για το βιβλίο-CD της "Τρελής τρελής ΑΒ", μπορείτε να δείτε εδώ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου