Σελίδες

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

"Αγαπώ την αγορά μου" με Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Λευτέρη Ελευθερίου στη Βαρβάκειο


Μετά την αναβολή των εορταστικών εκδηλώσεων του Your Local Market 2017 το Σάββατο 27 Μαΐου λόγω κακών καιρικών συνθηκών, η μεγάλη γιορτή των αγορών επιστρέφει με αμείωτο κέφι στη Βαρβάκειο Αγορά το Σάββατο 10 Ιουνίου, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις εορταστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Μάιο σε όλη την Ελλάδα.


 Πριν από τη συναυλία, με την Κλειώ Ζαχαριάδη και τον Ηλία Τσώνη. 
 Μετά τη συναυλία: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ράνια Μπουμπουρή, Κλειώ Ζαχαριάδη, Λευτέρης Ελευθερίου, Ηλίας Τσώνης και, στη φωτό δεξιά, με τον Οδυσσέα Κωνσταντόπουλο.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η συναυλία τους μεταφέρεται το Σάββατο 10/6 λόγω επικείμενης βροχής.

Με εορταστικές & εκπαιδευτικές εκδηλώσεις από 17 έως 31 Μαΐου σε Αγορές και Ιχθυόσκαλες σε όλη την Ελλάδα ο ΟΚΑΑ ΑΕ συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πανευρωπαϊκό θεσμό «Αγαπώ την Αγορά μου» Love Your Local Market 2017.
Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ Α.Ε) ως μέλος της WUWM (World Union of Wholesale Markets) φέρνει στην χώρα μας την μεγαλύτερη γιορτή των Αγορών. Η καμπάνια επικεντρώνεται φέτος στη νέα γενιά επιλέγοντας ως σύνθημα “Μarkets For The New Generation”.
Στόχος είναι να «ενωθούν» μικρές και μεγάλες τοπικές Αγορές, να προβληθεί η σχέση μεταξύ Αγορών, καταναλωτών και τοπικών κοινωνιών, να δυναμώσει η χονδρική και λιανική αγορά και να αναδειχθούν ποιοτικά προϊόντα που διακινούνται στις αγορές όλης της χώρας.

Για πρώτη φορά φέτος στις δράσεις εντάσσεται και η Βαρβάκειος Αγορά υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, μουσική και χορός, γευστικές δοκιμές, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους θα δώσουν το στίγμα της γιορτινής ημέρας! Η βραδιά θα κλείσει με τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, δύο πληθωρικούς και ασυγκράτητους performers, που θα μας κάνουν να γελάσουμε με σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια και να χορέψουμε με τραγούδια που ξεκινούν από τα ’60s και την εποχή των μπουάτ, φτάνουν στα ’90s και καταλήγουν στο σήμερα.

Πηγή: http://www.athina984.gr/2017/05/19/agapo-tin-agora-mou-me-episimi-proti-gia-tin-varvakio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου