Σελίδες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Διαλέξεις του Μπόμπι Ροθ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με ελεύθερη είσοδο!

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών παρουσιάζει τον βραβευμένο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Μπόμπι Ροθ, που είναι κυρίως γνωστός από τηλεοπτικές σειρές και επεισόδια όπως τα Prison BreakThe InsidersLost,Grey's AnatomyThe MentalistCriminal MindsHawaii Five-0 κ.ά., καθώς και από τις ταινίες HeartbreakersCircle of PowerThe BossSon και Independence Day.

Εκτός όμως από τα 80 και πλέον τηλεοπτικά επεισόδια, τις 25 τηλεταινίες και τις 13 κινηματογραφικές ταινίες, ο Μπόμπι Ροθ είναι επίσης ένας καταξιωμένος δάσκαλος που έχει δημιουργήσει πρωτότυπο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό, με τη μορφή σειράς ντοκιμαντέρ για σκηνοθέτες, σεναριογράφους και άλλους επαγγελματίες του κινηματογράφου, με τον τίτλο A Director Prepares.

Πρόκειται για 10 εικοσάλεπτα θεματικά επεισόδια που, εκτός από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα, συνιστούν και μια πολύ ενδιαφέρουσα ψυχαγωγική σειρά για κάθε σινεφίλ, ο οποίος μπορεί να δει από την «κλειδαρότρυπα» τα γυρίσματα και τους ηθοποιούς από τις αγαπημένες του σειρές και να μυηθεί στα μυστικά του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και, γενικότερα, στα παρασκήνια της οπτικοακουστικής βιομηχανίας.

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν τρεις μεγάλου μήκους ταινίες του και στις 30 Σεπτεμβρίου 10 εικοσάλεπτα θεματικά επεισόδια με τη μορφή ντοκιμαντέρ, όπου η κάμερα εισβάλλει στις πρόβες και τα γυρίσματα των πιο διάσημων αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών.


Η είσοδος είναι δωρεάν και τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν από την εκδήλωση.
Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία και τις δύο ημέρες.


Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά το πρόγραμμα των παρουσιάσεων μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.sgt.gr/gre/SPG1763

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου