Σελίδες

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Lobby με ελεύθερη είσοδο!



Τραγουδοποιός, συνθέτης, μουσικός πολλών οργάνων, εκπληκτικός τραγουδιστής και εξαιρετικός περφόρμερ, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα παρουσιάσει τo Σάββατο 11 Ιουνίου τη μουσική του παράσταση με τίτλο «Ένας Τρελλός», στη νέα σκηνή των Άνω Λιοσίων, το Lobby – ArtSpace!

Η παράσταση «Ένας Τρελλός», βασισμένη στην προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου αλλά και σε αγαπημένα του κομμάτια, με πρωτότυπες διασκευές και ενορχηστρώσεις, ισορροπεί ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι.

Οι Sleeping Band: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στα πλήκτρα και Στέλιος Πασχάλης στα τύμπανα, πάντα μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο θα χαρίσουν γέλιο, κέφι και χαρά σε ένα πρόγραμμα γεμάτο χιούμορ! Κάθε παράσταση τους αποτελεί γεγονός που κάνει το κοινό να τη μεταδίδει από στόμα σε στόμα!

Lobby – ArtSpace: Σωτ. Πέτρουλα 24, Άνω Λιόσια, Πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου)
Σάββατο 11/6, ώρα έναρξης: 21:30, είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210.24.83.404 | 6971.93.15.46

Οργάνωση παραγωγής: arttings
http://www.arttings.com/alkiviadis-live-lobby-11-6-16/

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και ασχολείται με τη μουσική από πεντέμισι ετών. Έχει δίπλωμα στο τρομπόνι, στο βιολί και στα ανώτερα θεωρητικά, με διάκριση στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από την αρχή της σταδιοδρομίας του μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες και έχει συμπράξει σε συμφωνικές ορχήστρες, φιλαρμονικές και big band. Έχει στο ενεργητικό του δύο προσωπικούς δίσκους και συμμετοχή σε πάνω από δέκα δισκογραφικές δουλειές. Έρχεται καθημερινά σε επαφή με τον κόσμο των παιδιών ως καθηγητής σε ωδείο, ως μουσικός-ηθοποιός σε παιδικές παραστάσεις και ως μαέστρος σε παιδική χορωδία. Ως συνθέτης υπογράφει μέχρι στιγμής τρία παιδικά CD, "Μια τρελή τρελή ΑΒ", "Ένα τρελό τρελό Αριθμητάρι" και "Ένα τρελό τρελό Αγρόκτημα", τα οποία συνοδεύουν τα ομότιτλα βιβλία της Ράνιας Μπουμπουρή, που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το: http://alkiviadis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου