Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου για ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους:
1. Πρωτότυπου έργου
2. Διασκευασμένου ελληνικού λογοτεχνικού έργου.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, αφού προηγουμένως κατοχυρώσουν το σενάριό τους στον δικτυακό τόπο της Ε.Σ.Ε. www.senariografoi.gr (ειδάλλως με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς, αριθ. λογ. 6839-135579-922), να το αποστείλουν ηλεκτρονικά σε μορφή PDF, μαζί με την απόδειξη κατοχύρωσης που θα παραλάβουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2016, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:akak1@hotmail.com.
Για την κατάθεση απαιτούνται: α) δύο αρχεία του υποψήφιου σεναρίου: ένα με τα προσωπικά στοιχεία του διαγωνιζόμενου (όνομα συγγραφέα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνα κ.ά.) και ένα άλλο χωρίς (για τις επιτροπές αξιολόγησης) και β) το πιστοποιητικό κατοχύρωσης της Ε.Σ.Ε. (ή το παραστατικό της τράπεζας).
Για πλήρη ενημέρωση και για τους όρους συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον δικτυακό τόπο της Ε.Σ.Ε. (www.senariografoi.gr) και, για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, να επικοινωνήσουν με τον κ.Αλέξανδρο Κακαβά στο τηλέφωνο 6932.089.819.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου