Σελίδες

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

"Ένα τρελό τρελό Αγρόκτημα": μουσική παρουσίαση τον Δεκέμβριο στον Ιανό

Τα ζώα του «Τρελού τρελού Αγροκτήματος» (Εκδόσεις Ψυχογιός), που δημιουργήθηκαν από την πένα της Ράνιας Μπουμπουρή και απέκτησαν φωνή με τη μελοποίηση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, θα ξεχυθούν στο café του ΙΑΝΟΥ το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 1 το μεσημέρι, για να γνωρίσουν τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους τους και να τους ξετρελάνουν, σε μια υπέροχη μουσική παρουσίαση!
Διάρκεια: 1 ώρα
Είσοδος ελεύθερη
Για παιδιά από 3 ετών
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΙΑΝΟS CAFÉ
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Στο αγρόκτημα του κυρ Νίκου και της κυρα-Θοδώρας επικρατεί αναστάτωση μεγάλη. Έχουν έρθει για επίσκεψη τα δύο εγγονάκια τους, η Ζέτα και ο Χάρης, που είναι πολύ σκανταλιάρικα κι ενοχλούν τα ζώα. Έτσι, τα ζώα του αγροκτήματος αναλαμβάνουν δράση, ώστε να μάθουν τα παιδιά κάποια σημαντικά πράγματα γι’ αυτά και την προσφορά τους στους ανθρώπους. Τι λέτε, θα τα καταφέρουν;
Δώρο το CD με τα 14 τραγούδια του βιβλίου, σε μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου. Ερμηνεύουν οι: Βασιλική Ανδρίτσου, Σοφία Βογιατζάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευσταθία, Κρατερός Κατσούλης, Idra Kayne, Χρήστος Λούλης, Γεωργία Νταγάκη, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Άννα Παναγιωτοπούλου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μάρθα Φριντζήλα.
(το cd διατίθεται μόνο με την έντυπη έκδοση)
Το τρίτο βιβλίο της σειράς με μελοποιημένα τραγούδια του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, μετά τη «Μια τρελή αλφαβήτα» και το «Ένα τρελό τρελό αριθμητάρι», υπόσχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή αναγνωστική εμπειρία στους μικρούς μας φίλους αλλά και να τους διδάξει κάποια σημαντικά πράγματα με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο! Για άλλη μια φορά τα τραγούδια ζωντανεύουν από τις φωνές σημαντικών ελλήνων καλλιτεχνών.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
ΡΑΝΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ είναι αρχισυντάκτρια στο ηλεκτρονικό περιοδικό www.diastixo.gr,επιμελήτρια εκδόσεων και μεταφράστρια. Γεννήθηκε το 1974 στο Καρπενήσι, όπου πέρασε ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια με πολλά γέλια και πολλούς καβγάδες με τις τέσσερις αδελφές της. Στις πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε πρώτη στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ., όπου αρίστευσε στα μαθήματα λόγου και φιλοσοφίας με καθηγητές τους Δ.Ν. Μαρωνίτη και Γ. Βώκο αντίστοιχα. Λατρεύει την παιδική λογοτεχνία, είναι μέλος του ελληνικού τμήματος της IBBY (International Board on Books for Young People) και της SCBWI (Society of Children’s Book Writers and Illustrators). Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν δεκατέσσερα βιβλία της, μεταξύ των οποίων τα ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ (Έπαινος Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς) και ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΑΡΙΘΜΗΤΑΡΙ, τα οποία συνοδεύονται από CDs σε μελοποίηση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.


Είσοδος ελεύθερη
Για παιδιά από 3 ετών
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΙΑΝΟS CAFÉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου