Σελίδες

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Νυχτερινό Σχολείο 4: Αντίσταση

Το 4ο μέρος της αγαπημένης σειράς ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, με τίτλο "Αντίσταση", κυκλοφόρησε στις 6/4/2015 σε μετάφρασή μου, όπως και τα προηγούμενα, ενώ το 5ο και τελευταίο μέρος, με τίτλο "Το φινάλε", έχει προγραμματιστεί για τις 26 Νοεμβρίου 2015. Μέχρι τότε, οι φίλοι της σειράς μπορούν να διαβάσουν την προδημοσίευση των δύο πρώτων κεφαλαίων εδώ: http://flip.metaixmio.gr/apospasmata/FINALE/index.html#14

Λίγα λόγια για την "Αντίσταση":

Αφού πέρασε μήνες σε κρησφύγετα μακριά από την Κιμμέρια Ακαδημία, η Άλι επιστρέφει και βρίσκει το σχολείο σε μεγάλη αναταραχή. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Η σκιά του Ναθάνιελ, που βρίσκεται πολύ κοντά στο ν’ αποκτήσει ό,τι θέλει, πέφτει βαριά παντού γύρω της. 
Ένας μυστικός εμφύλιος πόλεμος διχάζει την κοινωνικοπολιτική ελίτ της Μεγάλης Βρετανίας και η οικογένεια της Άλι παίζει ρόλο-κλειδί στις εξελίξεις. Και οι δύο πλευρές θέλουν την Άλι με το μέρος τους κι ο Ναθάνιελ θα χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να τα καταφέρει. Αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να τον πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσεως. Οι φίλοι της είναι έτοιμοι να σταθούν στο πλευρό της – ακόμα και να χάσουν τη ζωή τους για χάρη της. Μόνο που, αν τους συμβεί κάτι, η Άλι δε θα το αντέξει.
Η αντίσταση αρχίζει εδώ. Τα πάντα διακυβεύονται. Ο νικητής τα παίρνει όλα…
http://www.metaixmio.gr/products/2908--.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου