Σελίδες

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

"Ένα τρελό τρελό Αγρόκτημα" στο Αθηνόραμα


«Ένα τρελό τρελό αγρόκτημα» μπαίνει στην αγαπημένη βιβλιο-μουσική παρέα


Αν τα παιδιά σας αγάπησαν το «Μια τρελή τρελή αλφαβήτα» και το «Ένα τρελό τρελό αριθμητάρι» ήρθε η ώρα να κολλήσουν με το «Ένα τρελό τρελό αγρόκτημα».

Αν τα παιδιά σας αγάπησαν το «Μια τρελή τρελή αλφαβήτα» (Έπαινος Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς ) και το «Ένα τρελό τρελό αριθμητάρι» ήρθε η ώρα να κολλήσουν με το «Ένα τρελό τρελό αγρόκτημα». Το νέο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή έρχεται να προστεθεί σε μια επιτυχημένη δημιουργική δυάδα που διαβάζεται (αλλά και ακούγεται, και χορεύεται! ) φανατικά από τα παιδιά και γέμισε τον Ιανό πέρυσι με τη σχετική μουσική παράσταση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου που γράφει τη μουσική στα CD που συνοδεύει και τα τρία βιβλία.

Στο αγρόκτημα του κυρ Νίκου και της κυρα-Θοδώρας επικρατεί αναστάτωση μεγάλη. Έχουν έρθει για επίσκεψη τα δύο εγγονάκια τους, η Ζέτα και ο Χάρης, που είναι πολύ σκανταλιάρικα κι ενοχλούν τα ζώα. Έτσι, τα ζώα του αγροκτήματος αναλαμβάνουν δράση, ώστε να μάθουν τα παιδιά κάποια σημαντικά πράγματα γι’ αυτά και την προσφορά τους στους ανθρώπους. Τι λέτε, θα τα καταφέρουν;

Μαζί με το βιβλίο, με τη χαρούμενη εικονογράφηση της Νίκης Λεωνίδου, παίρνετε δώρο το CD με τα 14 τραγούδια του βιβλίου, σε μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και με τη συμμετοχή πολύ αγαπημένων, γνωστών καλλιτεχνών: Βασιλική Ανδρίτσου, Σοφία Βογιατζάκη, Πυγαμαλίων Δασκαρίδης, Ευσταθία, Κρατερός Κατσούλης, Idra Kayne, Χρήστος Λούλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Γεωργία Νταγάκη, Άννα Παναγιωτοπούλου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μάρθα Φριντζήλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου