Σελίδες

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα τρελό τρελό Αριθμητάρι: παρουσίαση στο popaganda.gr

ENA_TRELO_ARITHMITARI fr&b - webΟ συνθέτης Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τη συγγραφέα Ράνια Μπουμπουρή σε μία πρωτότυπη συλλογή με τίτλο «Ένα τρελό τρελό Αριθμητάρι» όπου οι αριθμοί 1-12 γίνονται η βάση για δώδεκα σπιρτόζικα ποιήματα, το καθένα και μια ξεχωριστή ιστορία. Και οι αριθμοί 13-20 για μια ιστορία αναπάντεχα… δροσερή!
Στο CD συμμετέχουν  καταξιωμένοι  καλλιτέχνες όπως η Μπέσυ Μάλφα, η Ελένη Κοκκίδου, ο Μάρκος Κούμαρης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και πολλοί άλλοι, ενώ την εικονογράφηση του βιβλίου ανέλαβε η Αιμιλία Κονταίου.
Στην προηγούμενη συνεργασία τους στο βιβλίο «Μία τρελή τρελή Αλφαβήτα» που περιέχει 25 σπιρτόζικα ποιήματα το καθένα και μία διαφορετική, πρωτότυπη ιστορία για κάθε γράμμα της Αλφαβήτας, η συγγραφέας Ράνια Μπομπουρή τιμήθηκε τον Δεκέμβρη 2012 με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, ενώ το εν λόγω βιβλίο συγκαταλέγεται στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας.
Η μελοποίηση για το «Ένα τρελό τρελό Αριθμητάρι» αποτελεί μία ακόμα σημαντική δουλειά για την «arttings» που συνεχίζει να καταθέτει τις συνεργασίες της με δημοφιλείς καλλιτέχνες με ξεχωριστή πορεία ο καθένας τους στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Ελένη Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου