Σελίδες

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Κοιμήσου μαζί μου, μαμά: 3η ανατύπωση


Ο Τίμος το αρκουδάκι μόλις βγήκε από το τυπογραφείο 
σε ολόφρεσκη, 3η ανατύπωση! 

6 κριτικές αναγνωστών από τον ιστότοπο του εκδότη:  http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1001222

  • photoΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

    Το βιβλίο "ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΑΜΑ" περνά τόσο ωραία μηνύματα! Καταρχάς βοηθά έμενα προσωπικά να εξηγώ στα διδυμάκια μου που είναι δυόμιση χρονών με τρόπο απλό και δίνοντας ως παράδειγμα την μαμά αρκούδα πως οι γονείς κοιμούνται στο δικό τους κρεβάτι και το παιδί στο δικό του. Έπειτα τα βοηθά να κατανοήσουν την έννοια της βοήθειας στα πιο αδύναμα πλάσματα και τέλος πως δεν πρέπει να φοβούνται να είναι μόνα τους στο δωμάτιο επειδή και αυτά με την σειρά τους έχουν καταφέρει πολλούς στόχους γεγονός που τα κάνει "μεγάλα"!!Σε ευχαριστούμε Ράνια που μέσα από την συγγραφή σου μας δίνεις παραδείγματα για να εξηγήσουμε στα μικρούλια μας τόσο σημαντικές έννοιες!!
  • photojohn Black

    Το διάβασε η μαμά του στον Ορέστη ο οποίος είναι 6 χρονών και «φοιτητής» πρώτης Δημοτικού και κατενθουσιάστηκε. Η ανάγνωσή τελείωσε με την εξής διαπίστωση από τον Ορέστη «πολύ ωραίο μαμά».
  • photoΜαρια Ν.

    Δηλώνω fan της Ράνιας! Είναι το δεύτερο βιβλίο της που διαβάζουμε! Νομίζω ότι πρώτη το αγάπησα εγώ και μετά ο μικρούλης μου! Είναι πολύ όμορφο! Δίνει πολύ όμορφες εικόνες και περνά ταυτόχρονα πολλά και όμορφα μηνύματα!
  • photoΖαχαράκη Στέλλα

    Ο μικρός λάτρεψε τον Τίμο όπως και τον Σωτηράκη! Κι εμείς δεν ακούμε πια πατουσάκια να τρέχουν μέσα στη νύχτα, με στόχο το διπλό κρεββάτι! Η κα Μπουμπουρή βοηθάει γι’ άλλη μια φορά τους γονείς και μαθαίνει στα μικρά μας την σημαντικότητα της φιλίας, την σπουδαιότητα της συνεργασίας και την αναγκαιότητα να έχουν πίστη στις δυνατότητές τους. Ευχαριστούμε πολύ!
  • photoΕφη Αφησιάδου

    «Όταν τα παιδιά ζουν μέσα στην αναγνώριση μαθαίνουν ότι είναι καλό να έχουν στόχους. Όταν τα παιδιά ζουν μέσα στην ενθάρρυνση μαθαίνουν να έχουν αυτοπεποίθηση . Όταν τα παιδιά ζουν μέσα στην ασφάλεια μαθαίνουν να έχουν πίστη στον εαυτό τους» Ντ. Νόλτε. Όλα τα παραπάνω μας είπε η συγγραφέας σαν… ένα «παραμύθι»! Μας άρεσε πολύ οικογενειακώς!
  • photoΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου