Σελίδες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Πρόσκληση για εκδήλωση στον Ιανό, 20 Δεκεμβρίου


Από το newsletter των Εκδόσεων Μεταίχμιο, 17/12/12:


Οι Μικρές Καληνύχτες στον ΙΑΝΟ
Εκδηλώσεις για παιδιά

Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο…
Νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες
πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια.
Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν,
φτάνουν στις άκρες του κόσμου
κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω.
Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά
κι εμείς καλύτερα!

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012, στις 6 το απόγευμα, η Σοφία Ζαραμπούκα σε περιμένει με Το νόστιμο ποντίκι της, ένα αλλιώτικο ποντικάκι που τρώει μαρμελάδα και κάνει μπάνιο στη λιακάδα.

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012, στις 6 το απόγευμα, η Ράνια Μπουμπουρή μας συστήνει τον
Φάλτσο νάνο της, που ψάχνει, ψάχνει, και επιτέλους βρίσκει κάποιους που εκτιμούν το τραγούδι του και τη φωνή του. Με μπουζούκι και κιθάρα μην χάσεις τον διαγωνισμό φαλτσαδούρας που θα σε κάνει να γελάσεις με την καρδιά σου.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012, στις 6 το απόγευμα, η Μαρία Αγγελίδου θα σου γνωρίσει την
Τρίτη μάγισσα, και μαζί της θα ανακαλύψεις πού ζουν οι μάγισσες σήμερα, τι τρώνε, πού δουλεύουν, με ποιους κάνουν παρέα και τι μάγια κάνουν! Κι εάν έχεις περιέργεια τι θα ήθελες να κάνεις στη ζωή σου, ένα μικρό μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού σε περιμένει για να διαλέξεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει!

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012, στις 6:30 το απόγευμα, σε περιμένουμε με
Το χατίρι του δράκου της Αγγελικής Βαρελλά, για να γνωρίσεις έναν δράκο ξεχωριστό, που δεν είναι άγριος και κακός, αλλά τρελαίνεται για τα βιβλία και αναζητά τη ζεστασιά της φιλίας.
Λίγο πριν το τέλος της ημέρας οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα
στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα)
για την πιο γλυκιά ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!
 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ
Ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά!
Για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη!
Βιβλία μικρά με φιλοδοξίες μεγάλες. Ιστορίες και εικόνες για τη δύσκολη, γλυκιά ώρα της Καληνύχτας. Για το τέλος της ημέρας, την ώρα που τα παιδιά νυστάζουν και οι γονείς είναι κουρασμένοι.

Στη σειρά έχουμε διαλέξει ιστορίες που ξετυλίγονται ανάμεσα στο χτες και στο σήμερα, ανάμεσα στην πραγματικότητα και στον μύθο. Οι ήρωες στις Καληνύχτες μας είναι οι ήρωες των Παραμυθιών. Εκείνοι που δεν έχουν όνομα, αλλά τους ξέρουμε όλοι και έχουμε ζήσει μαζί τους περιπέτειες πολλές. Σ’ αυτούς έχουμε αναθέσει πολλούς από τους φόβους μας και πολλά από τα όνειρά μας. Είναι η Νεράιδα και ο Βασιλιάς, ο Νάνος και η Μάγισσα, ο Λύκος και η Πριγκίπισσα, κι ένα σωρό ακόμα άλλοι... που κάθε βράδυ έρχονται να μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.
Όλα τα βιβλία της σειράς είναι γραμμένα από συγγραφείς που ξέρουν να γράφουν με ρυθμό και ομορφιά, και εικονογραφημένα από εικονογράφους που ξέρουν να ζωγραφίζουν με χαρά και φαντασία. Σε πολύ προσιτή τιμή.
Και το κυριότερο: Είναι σχεδιασμένα ώστε να διαβάζονται μέσα σε 10 λεπτά, αλλά να συζητιούνται ξανά και ξανά.

Τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης:
Ο βασιλιάς λύκος της Ιωάννας Μπαμπέτα
Ο ραφτάκος των λέξεων του Αντώνη Παπαθεοδούλου


 
Πέμπτη 20.12.2012 / Ώρα 18:00
ΑΘΗΝΑ (ΣΤΑΔΙΟΥ 24) - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΙΑΝΟΣ
Μικρές καληνύχτες στον ΙΑΝΟΡάνια Μπουμπούρη, Ο φάλτσος νάνος, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Μικρές καληνύχτες στον ΙΑΝΟ
Ράνια Μπουμπουρή, Ο φάλτσος νάνος, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.


"Οι μικρές καληνύχτες" στον ΙΑΝΟ από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

''Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο… Νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα! Μία νέα σειρά για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη! Οι συγγραφείς θα είναι εκεί για να αφηγηθούν και να ζωγραφίσουν τις ιστορίες και όλοι μαζί να παίξουμε με τους ήρωες...''
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παρουσιάζουν το βιβλίο, Ο φάλτσος νάνος, της Ράνιας Μπουμπουρή από τη σειρά Εικονογραφημένα βιβλία / Μικρές καληνύχτες.

Για παιδιά από 3 ετών


Είσοδος Ελεύθερη


Στον κόσμο των τραγουδιστών ζούνε γίγαντες βαρύτονοι και καλικάντζαροι τενόροι, νεράιδες υψίφωνες και μάγισσες της μοντέρνας μουσικής. Κι όλοι τους τραγουδάνε με κέφι και με μπρίο. Ένας μόνο, ένας νάνος φάλτσος, δεν τολμάει να ανοίξει το στόμα του, γιατί ντρέπεται πολύ.
Ώσπου ψάχνοντας... ψάχνοντας... βρίσκει επιτέλους κάποιους που εκτιμούν το τραγούδι του - και τη φωνή του.
Μια γλυκιά και καθόλου "φάλτσα" ιστορία για την αισιοδοξία. Για την υπομονή και την επιμονή του μικρού τραγουδιστή να χαρεί με τον τρόπο του, με τη δική του φωνή, τη ζωή...

Σας περιμένουμε όλους εδώ να γνωρίσουμε από κοντά τον φάλτσο νάνο, να μας δώσει δύναμη, να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να τραγουδίσουμε με όλη μας τη δύναμη τα πιο ΦΑΛΤΣΑ κάλαντα.

Από τον ιστότοπο του Ιανού:
http://www.ianos.gr/ekdiloseis/rania-mpoumpouri-o-faltsos-nanos-ekdoseis-metaixmio/00799pp/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου